Voor wie?

SEO copywriting voor professionals, ondernemingen & evenementen

Copywriter voor sportprofessionals en sportorganisaties

Professionals en ondernemingen in de sport- en medische sector

Ik schrijf als copywriter voor professionals (sporter, trainer, begeleider, personal trainer en coach, kinesitherapeut, osteopaat, psycholoog, arts, diĆ«tist en voedingsdeskundige,…), merken en ondernemingen in de sport- en gezondheidssector.

Evenementen en clubs

Ik zorg voor een kwalitatieve input van jouw website, blad, persbericht, presentatie, lezing of nieuwsbrief.

Organisatoren van tentoonstellingen en musea

Voor organisatoren van tentoonstellingen, zowel publieke als particuliere organisaties, doe ik onderzoek en redactiewerk. Ik werk samen met musea, stadsarchieven en erfgoedcellen en schrijf voor websites, magazines en e-zines.

Uitgeverijen

Uitgeverijen kunnen op mij een beroep doen voor redactie en tekstcorrectie. Ik ben ook in te schakelen als ghostwriter.

Ook copywriting buiten de sport- en gezondheidssector

Ik ben ook copywriter en schrijf SEO webteksten voor eenmanszaken, kleine ondernemingen en grote bedrijven. Je vindt hier alle informatie.

Samenwerken of brainstormen over een project? Maak een afspraak.