Over mij

IMG_6060Als copywriter en tekstschrijver help ik professionals, ondernemingen, organisaties en evenementen bij het vertellen van hun verhaal. Ik was als kind betoverd door snookerspeler Stephen Hendry, tennisser Boris Becker, autopiloot Jean Alesi en de spelers van Club Brugge. IJkpunten van mijn kindertijd, achtergebleven voetstappen in het mulle zand. Ik speelde in een groen of geel shirtje een Touretappe na en mepte uren een balletje tegen de garagepoort. Kinderdromen zijn de puurste dromen.

Op mijn allereerste computer ging ik een stap verder. Ik schreef stukjes en hield mappen bij waarin ik sportuitslagen noteerde. Jaren later ging ik Licentiaat Bestuurskunde (2005) en een Postgraduaat Sport, Economie & Communicatie (2006) studeren. Daarna werkte ik bij de provincie West-Vlaanderen. Ik deed er onder meer projectwerk rond G-sport. Nu doe ik als copywriter wat ik als kind deed: verhalen vertellen. Toen in mijn fantasie, vandaag op papier of scherm.

Copywriter, tekstschrijver, sportblogger

Ik wil als copywriter en tekstschrijver professionals en organisaties helpen bij het vertellen van hun verhaal. Daarnaast wil ik regelmatig een kwalitatief sportboek publiceren. Ik ben gepassioneerd door sporterfgoed en wil kamers vol oude sportboeken verzamelen. :-)

Het is ook mijn bedoeling om deze website te vullen met blogartikelen over sportboeken, sportdocumentaires en sportfilms, sportpodcasts, sportverhalen, sportlezingen en sportcongressen, enzovoort. Kortom, alles wat enigszins met sport heeft te maken.

Samenwerken of brainstormen over een project? Maak een afspraak.