Over mij

IMG_6060Als copywriter en tekstschrijver help ik professionals, ondernemingen, organisaties en evenementen bij het vertellen van hun verhaal. Ik was als kind betoverd door snookerspeler Stephen Hendry, tennisser Boris Becker, autopiloot Jean Alesi en de spelers van Club Brugge. IJkpunten van mijn kindertijd, achtergebleven voetstappen in het mulle zand. Ik speelde in een groen of geel shirtje een Touretappe na en mepte uren een balletje tegen de garagepoort. Kinderdromen zijn de puurste dromen.

Op mijn allereerste computer ging ik een stap verder. Ik schreef stukjes en hield mappen bij waarin ik sportuitslagen noteerde. Jaren later ging ik Licentiaat Bestuurskunde (2005) en een Postgraduaat Sport, Economie & Communicatie (2006) studeren. Daarna werkte ik bij de provincie West-Vlaanderen. Ik deed er onder meer projectwerk rond G-sport. Nu doe ik als copywriter al enkele jaren wat ik als kind deed: verhalen vertellen. Toen in mijn fantasie, vandaag op papier of scherm.

Copywriter | tekstschrijver | sportblogger | medische copywriting

Ik wil als copywriter en tekstschrijver professionals, organisaties en evenementen helpen bij het vertellen van hun verhaal. Daarbij kijk ik verder dan de sportsector. Ik heb me gaandeweg ook gespecialiseerd in medische copywriting en teksten over gezondheid.

Boek 125 jaar Club Brugge en passie voor cultureel en sporterfgoed

Daarnaast wil ik regelmatig een kwalitatief sportboek publiceren. Dat gebeurde voor het eerst in 2016, toen ik ‘de Club’ schreef, een boek naar aanleiding van 125 jaar Club Brugge met 125 verhalen over het Clubgevoel, uitgegeven bij Lannoo. In december 2019 kwam er een ge├╝pdatete editie van het boek. Ik ben gepassioneerd door cultureel erfgoed en sporterfgoed en wil kamers vol oude sportboeken en memorabilia verzamelen. :-)

Samenwerken of brainstormen over een project? Maak een afspraak.