Diensten

Redacteur, ghostwriter, copywriter in Kortrijk, West-Vlaanderen

Als copywriter en tekstschrijver help ik professionals en organisaties bij het vertellen van hun verhaal.

Copywriter in Kortrijk, West-Vlaanderen

Web copywriter (website, social media)

Je website is je online gezicht. Dan wil je geen littekens. Toch staat het internet vol met strompelende teksten. Krakkemikkige teksten en taalfouten ondermijnen je geloofwaardigheid, ook al vertel je een waardevol verhaal.

Ik schrijf als copywriter de teksten voor je website met aandacht voor zoekmachine optimalisatie. We starten met een wit blad of we werken met bestaande teksten. Ik schrijf ook testimonials, brieven en persberichten.

Je kunt bij mij ook terecht als social media copywriter. Ik onderhoud je Facebook-pagina, Twitter-profiel & Instagram: to the point en op de passende toon.

Een goede tekst, wat moet dat kosten? Check mijn werkwijze en tarieven.

Blog copywriter

Ik onderhoud als copywriter zakelijke blogs (evenementen, producenten en medici zoals groepspraktijken osteopathie en kinesitherapie, artsen,…) en persoonlijke blogs van sporters, trainers, begeleiders, personal trainers en andere sportsprekers.

Een blog is een eenvoudige manier om als professional en organisatie je kennis te delen en een band op te bouwen met bestaande en toekomstige klanten en hen naar je website te leiden. We bepalen de frequentie en de lengte van de blogberichten en nemen samen de onderwerpen door.

Schrijven van nieuwsbrieven

Ik schrijf als copywriter nieuwsbrieven. Via een nieuwsbrief hou je contact met je doelgroep (klanten, patiënten, fans, volgers). Je geeft hen extra waardevolle informatie, al dan niet actualiteitsgebonden, en het gevoel dat je aan hen denkt. Zo vergeten zij ook jou niet.

Nieuwsbrieven gaan hand in hand met het onderhouden van een blog. Zo kun je de beste blogartikelen bundelen in een maandelijkse nieuwsbrief. Op het einde van het jaar kunnen alle blogartikelen dienen voor een jaaroverzicht of een e-boek.

Print copywriter (folders, brochures, magazines, boeken)

Behalve teksten voor websites schrijf ik als copywriter voor print, van teksten voor brochures tot gespecialiseerde uitgaven zoals een magazine of medisch compendium (handboek).

Ik schreef ook columns voor magazines en publiceerde in november 2016 mijn eerste boek ‘de Club’ met daarin 125 verhalen over het Clubgevoel. Het boek werd geschreven naar aanleiding van 125 jaar Club Brugge en gepubliceerd bij Uitgeverij Lannoo.

Ghostwriter

Als professional wil je je kennis delen. Dat kan in een boek. Je ontbreekt de tijd of gebruikt je energie liever voor iets anders?

Ik schrijf en herschrijf en hul me in de rol van observator met een luisterend oor. Met andere woorden: ik kijk van op een afstand naar jouw verhaal en verplaats me in de wensen van je doelgroep, consument en publiek. Het eindresultaat is jouw tekst.

Onderzoek en redactie voor tentoonstellingen

Ik heb een brede interesse in sporterfgoed en sportgeschiedenis. Voor organisatoren van tentoonstellingen, zowel publieke als particuliere organisaties en musea, doe ik research en redactiewerk.

Ook copywriting buiten de sport- en gezondheidssector

Ik ben ook copywriter voor eenmanszaken, kleine ondernemingen en grote bedrijven. Je vindt hier alle informatie.

Samenwerken of brainstormen over een project? Maak een afspraak.