Boek ‘de Club’

‘de Club’ – editie 2020

In december 2019 publiceerde Uitgeverij Lannoo een herziene editie van ‘de Club’, het boek over 125 jaar Club Brugge. De editie 2020 telt enerzijds verhalen uit het boek over 125 jaar Club Brugge, aangevuld met een resem nieuwe foto’s, en anderzijds schreef co-auteur Benjamin Van Synghel nieuwe recente verhalen die het Clubgevoel perfect vatten. Het boek kreeg ook een knappe hedendaagse cover en achterflap. De editie 2020 is zo een mooi werkstuk van 100 verhalen en 256 pagina’s waar heden en verleden elkaar helemaal vinden. Klik op de omslag van het boek voor meer informatie.

De editie 2020 van ‘de Club’ is nu te koop in de boekhandel, de Clubshop en je kunt het onder meer online bestellen bij:

‘de Club’ – 125 jaar Club Brugge (2016)

Ik heb in de loop van 2016 mijn favoriete voetbalclub, Club Brugge, op een andere manier leren kennen. Ik ben op familiebezoek geweest en heb Clubiconen de hand geschud, onbekende soldaten in de ogen gekeken en herinneringen afgestoft. Ik heb plaatsen bezocht waar Club een spoor heeft achtergelaten, ben de poster aan de muur van mijn jongenskamer binnengestapt en heb me gelaafd aan de verhalen van ruim vijftig Clubmensen, over alle generaties heen: supporters, medewerkers, spelers, trainers. Kortom, allemaal mensen die mee hebben geschreven aan 125 jaar Club Brugge. Die onvergetelijke ontdekkingsreis heeft 125 verhalen over het Clubgevoel opgeleverd, gebundeld in 330 pagina’s ‘de Club’. Met dank aan Club Brugge en Uitgeverij Lannoo.