Redacteur, copywriter en ghostwriter

  • Web copywriting

Ik schrijf de teksten voor jouw website met aandacht voor zoekmachine optimalisatie (SEO). We starten met een wit blad of we werken met bestaande teksten. Ik schrijf ook testimonials, brieven en persberichten.

  • Blog copywriting

Ik onderhoud zakelijke blogs (sportevenementen, sportproducenten en sportmedici zoals groepspraktijken osteopathie en kinesitherapie,…) en persoonlijke blogs van sporters, trainers, begeleiders, personal trainers en sportsprekers.

Een blog is een eenvoudige manier om als professional en organisatie je kennis te delen en een band op te bouwen met bestaande en toekomstige klanten en hen naar jouw website te leiden.

We bepalen de frequentie en de lengte van de blogartikelen en nemen samen de mogelijke onderwerpen door. Ik schrijf het blogartikel met aandacht voor SEO en stuur het jou in een Word-document door.

  • Schrijven van nieuwsbrieven

Via een nieuwsbrief hou je contact met je doelgroep (klanten, patiënten, fans, volgers). Je geeft hen extra waardevolle informatie, al dan niet actualiteitsgebonden, en het gevoel dat je aan hen denkt. Zo vergeten zij ook jou niet.

Nieuwsbrieven gaan hand in hand met het onderhouden van een blog. Zo kun je de beste blogartikelen bundelen in een maandelijkse nieuwsbrief. Op het einde van het jaar kunnen alle blogartikelen dienen voor een jaaroverzicht of een e-boek.

  • Print copywriting

Behalve teksten voor websites schrijf ik ook voor print, van teksten voor brochures tot gespecialiseerde uitgaven zoals een medisch compendium (handboek).

Ik schreef ook columns voor magazines en publiceerde in november 2016 mijn eerste boek ‘de Club’ met daarin 125 verhalen over het Clubgevoel. Het boek werd geschreven naar aanleiding van 125 jaar Club Brugge en gepubliceerd bij Uitgeverij Lannoo.

  • Ghostwriting

Als sportprofessional wil je je kennis delen in een groter project dan een blog. Dan is een boek misschien de oplossing. Je ontbreekt hiervoor de tijd of gebruikt je energie liever voor iets anders? Ik schrijf jouw verhaal, het eindresultaat is jouw tekst. Ook voor kleinere projecten schrijf ik in jouw naam.

  • Onderzoek en redactie voor tentoonstellingen

Ik heb een brede interesse in sporterfgoed en sportgeschiedenis. Voor organisatoren van tentoonstellingen, zowel overheidsdiensten als particuliere organisaties, doe ik research en redactiewerk.

  • Geen link met sport?

Heb je als organisatie, evenement of professional geen link met sport? Ik dompel me onder in jouw wereld en vertel ook jouw verhaal: schrijven en herschrijven van blogs, brochures, brieven, persberichten, testimonials, allerhande webteksten, vacatureberichten, nieuwsbrieven, boeken en handboeken.

Goesting om samen te werken? Je vindt hier alle info.